Potpisivanje ugovora o međusobnoj saradnji sa novoosnovanim Sakupljačem “Eko-Sort” d.o.o. Široki Brijeg

U toku jučerašnjeg dana “Eko život” d.o.o. Tuzla je potpisao Ugovor o međusobnoj saradnji sa novoosnovanim Sakupljačem “Eko-sort” d.o.o. Široki Brijeg.
Potpisivanjem Ugovora o međusobnoj saradnji Operater “Eko život” je na taj način proširio i ojačao svoju Sakupljačku mrežu na ovom prostoru.
Jasmin Osmanović, direktor “Eko život-a”:
za nas potpisivanje ovog Ugovora je veoma bitno jer na ovaj način širimo i jačamo naš sistem skupljanja, sortiranja i slanja na reciklažu otpada u gradu Široki Brijeg.
Druga stvar koja nas raduje jeste ta da privredni subjekti koji su i sistemu upravljanja ambalažnim otpadom kod “Eko život-a”, će imati Sakupljača koji će u svakome momentu moći odgovoriti na njihove zahtjeve i potrebe.
Emilij Mikulić, direktor “Eko-sort-a”:
potpisivanje Ugovora sa Operaterom “Eko život” za nas je od velikog značaja iz više razloga.
Glavni i osnovni razlog jeste taj pošto smo novi u ovoj djelatnosti da imamo tačne i provjerene informacije koje se tiču našeg poslovanja.
Drugi razlog jeste taj da je Operater “Eko život” stavio svo svoje znanje i kompletnu infrastrukturu koju posjeduje nama na raspolaganje. Za nas je to velika privilegija jer tek ulazimo u djelatnost skupljanja, transportovanja i zbrinjavanja otpada, pa nam je vid svake pomoći dobro došao.
Nadamo se uspješnoj poslovnoj saradnji sa “Eko život-om” a s druge strane im obećavamo našu profesionalnost i prevrženost djelatnosti s kojim planiramo da se bavimo.

Share

Pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se i primajte obavijesti o stanju okoliša i upravljanja otpadom!

dev